Objednat FOTOMAT
X

Aby na Vaši akci nikdo nikdy nezapomněl.

Jméno a Příjmení
Společnost
Město
Váš Email
Váš telefon
Informace o akci
Datum
Město konání
Místo konání
Typ akce
Doplňující zábava

* nezávazný objednávkový formulář, po odeslání Vás budeme kontaktovat



Ochrana osobních údajů

  • Společnost ALL-IN CONNECTION s.r.o. - zpracovává v případě vaší poptávky služeb a zboží ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje: jméno a příjmení, emailovou adresu, telefon.
  • Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb či zboží, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Spectrum Brands s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a společností ALL-IN CONNECTION s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno společnost ALL-IN CONNECTION s.r.o. je tedy správcem osobních údajů,
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás neváhejte obrátit.

ALL-IN CONNECTION s.r.o. | Minská 4 | Brno 61600 | IČ:29181852 | DIČ:CZ29181852